Werkwijze:

Na ons eerste contact maken we een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Omdat we intensief gaan samenwerken is het belangrijk dat er sprake is van wederzijds vertrouwen. Als één van ons van mening is dat er er geen "klik" is, adviseer ik u met een ander in zee te gaan. Ik kan u dan in contact brengen met een betrouwbare collega.

Dit kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend, ik breng hiervoor geen kosten in rekening.

 

Tijdens dit gesprek zal ik, indien mogelijk, een schatting maken van de tijd die nodig is de werkzaamheden af te ronden.

Als we besluiten tot samenwerking over te gaan vervolgen we ons gesprek met een intake of we maken hiervoor een vervolgafspraak. De uitkomst van het intakegesprek wordt door mij verwerkt in een uitgeschreven plan van aanpak.

In dat plan van aanpak vindt u richtlijnen, ideeën en adviezen om de werkzaamheden te starten en naar tevredenheid af te ronden.

Van mij moet u niets maar met mijn ervaring weet ik natuurlijk wel welke methoden effectief en efficiënt zijn. Ik zal mijn best doen u ervan te overtuigen op een bepaalde manier te werk te gaan.

Als het om bewaren of weggooien gaat bij bijvoorbeeld een verhuizing of boedelopruiming stel ik me terughoudend op. Ik zal uw bezittingen nooit troep of rommel noemen.

Bij verzamelaars bemoei ik me echter wel met de hoeveelheid spullen en vooral ook met de manier van bewaren. Ik vind het belangrijk dat u behoudt wat u wilt maar liever niet om het bewaren als doel. Waarschijnlijk wilt u uw spullen gebruiken en ervan genieten. Een georganiseerde manier van bewaren helpt daarbij.

Vele handen maken licht werk is een gezegde. Maar veel handen betekent soms ook veel meningen en ideeën, voeg ik daar aan toe. Suggesties zijn altijd welkom maar als er gewerkt moet worden is er geen tijd voor ellenlange discussies. Ik werk graag samen met mensen uit uw eigen netwerk maar alleen onder de voorwaarde dat ze instemmen met het door ons opgestelde, en door u goedgekeurde werkplan.

Ik werk volgens de beroepscode van de NBPO (Nederlandse Vereniging van Professional Organizers). In deze beroepscode wordt o.a. voorzien in geheimhoudingsplicht. De NBPO heeft een klachtenreglement en een onafhankelijke klachtencommissie.